CoachJanet

kindercoach en jongerencoach

Werkwijze en Tarieven

Werkwijze:
Een traject met mij zal in het algemeen als volgt verlopen.

Kennismakingsgesprek
We maken kennis aan de telefoon. Tijdens dit gesprek kun je je vragen aan mij stellen en je kunt beoordelen of je een ‘klik’ met mij voelt. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis.

Intake
Als je na de kennismaking hebt besloten met mij in zee te gaan, plannen we een intake gesprek. Het intake gesprek doe ik bijna altijd met de ouder(s) en het kind. Bij middelbare school leerlingen kan dit ook zonder ouder(s) zijn. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jullie graag willen veranderen. Na dit gesprek is de hulpvraag duidelijk en weten we goed waar we aan gaan werken.

Sessies
Omdat ik oplossingsgericht werk, is er meestal na een klein aantal sessies al verandering merkbaar. Over het algemeen zijn 5 à 10 sessies vaak voldoende. In deze sessies zal ik bijna altijd alleen met je kind werken aan de hulpvraag. We onderzoeken zijn/haar sterke kanten en kijken hoe deze kunnen worden ingezet om verandering te bereiken.

Evaluatie
We hebben tussentijds regelmatig contact en in de laatste sessie bespreken we wat er is bereikt en wat jullie thuis voor verandering merken. Na een aantal weken hebben we contact om te kijken hoe het inmiddels gaat. 


Tarieven (incl. 21% BTW):

Kennismaking (telefonisch, 20 minuten)  gratis
Intakegesprek (55 minuten)                      € 75
Vervolggesprek (55 minuten)                    € 75Begeleiding op school                                 in overleg


Online coaching mogelijk.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Zeist. 

Voor afspraken buiten Zeist reken ik € 0,18 per kilometer.